Ervaringen

Mijn persoonlijke ontwikkeling

In 2005 merkte ik voor het eerst dat ik meer waarneem dan ‘andere mensen’. Ik voelde de aanwezigheid van iemand/iets in mijn slaapkamer, maar zag niets. Toen een paar jaar later mijn vader overleed, ervaarde ik datzelfde gevoel. Ook nu zag ik niets, en ik begon aan mezelf te twijfelen. Was het verbeelding? Ik heb er toen een magnetiseur bijgehaald die mijn waarneming bevestigde:  mijn overleden vader kwam inderdaad soms langs in mijn huis. Die bevestiging was voor mij heel fijn, want ik was er inmiddels flink onzeker van geworden, vroeg mezelf af of ik gek werd.

De magnetiseur heeft vervolgens ons huis nagekeken op de aanwezigheid van aardstralen. Dit deed hij met behulp van een wichelroede. Hij gaf meteen aan dat ik dat ook zelf zou kunnen. Dat ik ook gevoelig ben en dat soort zaken kan waarnemen. Zo ben ik begonnen met het opsporen van aardstralen bij vrienden en bekenden in huis, bijvoorbeeld wanneer iemand binnen het gezin niet goed kon slapen en/of functioneren.

 

Ervaring aardstralen opsporen (1)

Ik ben ingeschakeld door een bevriend stel. Hun zoontje sliep slecht. Hij was bang in het donker en plaste in bed. Ik heb hun huis gescand op aardstralen en uiteindelijk geadviseerd om zijn slaapkamer te maken in het toenmalige kantoor. Zijn eigen slaapkamer was namelijk een kruispunt van aardstralen, er was niet één geschikte hoek om het bed te plaatsen. Ik heb daarnaast de aardstralen stilgelegd. De klachten van het jongetje verbeterden zichtbaar. Niet alleen durfde hij beter alleen naar boven te gaan, hij viel ook sneller in slaap en zelfs op school maakte hij ineens een flinke sprong in zijn ontwikkeling. 

 

Ervaring aardstralen opsporen (2)

Bij een ander gezin kon het dochtertje niet slapen. Via een foto van dat dochtertje kon ik voelen dat ze last van haar keel had. Dit werd later bevestigd door haar moeder. Vervolgens ben ik hun huis doorgegaan met de wichelroede. Het bed van dit meisje bleek boven een aardstraal te staan. Het bed is verplaatst en ook hier heb ik de aardstralen stilgelegd. De slaapproblemen zijn verleden tijd.

 

Ervaring aardstralen opsporen (2)

In gezin X kon de dochter echt niet slapen. De ouders wisten niet meer wat te doen en er stond al een afspraak gepland bij de slaappoli. Ook hier bleek het bed van het meisje boven een aardstraal te liggen. Door het verplaatsen van het bed en het stilleggen van de aardstralen verdwenen haar problemen. Het meisje kon weer ontspannen slapen. De afspraak met de slaappoli is afgebeld.

 

De mensen die ik op deze manier heb kunnen voorthelpen spoorden mij aan om hier meer mee te gaan doen. Omdat ik zelf ook voelde dat dit bij mij past, ben ik in 2017 begonnen als magnetiseur. Ik heb me verdiept in het opsporen en omleiden van aardstralen door diverse scholingen te volgen. Dit heeft me vooral meer inzicht gegeven, zodat ik ook kan uitleggen hoe het zit. Daarnaast merk ik dat steeds gevoeliger word: ik neem meer waar/voel meer aan. Naast de vragen naar het opsporen en stilleggen van aardstralen kreeg ik geleidelijk aan ook meer vragen om pijnklachten te behandelen. Ik ben dit in alle openheid aangegaan. Door middel van magnetiseren bleek ik mensen met pijn aan rug, schouder of knie weer pijnvrij te kunnen krijgen.  De een heeft meerdere behandelingen nodig, de ander is na één keer pijnvrij. Dit is afhankelijk van de klachten en de fase van de klachten waarin ik word ingeschakeld. Ik doe het echter altijd met plezier, want ik word er blij van als mensen weer zichzelf kunnen zijn.

 

Rust in huis

Op een verjaardag sprak iemand me aan omdat haar zoon niet alleen in het donker naar boven durfde. Ik ben door hun huis gegaan met de wichelroede en kwam daarbij ook de nodig ‘energieën’ tegen. Deze jongen was daar gevoelig voor en werd er angstig van. De aanwezigheid van dit soort energieën hangt samen met aanwezigheid van aardstralen. Ik heb het huis gereinigd en de aanwezige aardstralen stilgelegd.

 

—> Klik hier voor meer ervaringen met de behandeling van pijn en stressgerelateerde klachten.

—> Klik hier voor meer ervaringen met de coaching van hooggevoelige kinderen.

—> Klik hier voor meer ervaringen met het opsporen en stilleggen van aardstralen.