Ervaringen: coaching van hooggevoelige kinderen

M en X

Juli 2018. Met M kwam ik in gesprek op een verjaardag. Haar zoontje X durfde niet alleen naar boven te gaan. Ik ben er op bezoek geweest en trof daar veel onrust. Ik huis waren meerdere energieën/entiteiten aanwezig en X kon dat waarnemen. Door het stilleggen van aardstralen (met behulp van een poppetje) kon het huis ‘vrijgemaakt’ worden. X hield zich eerst heel afzijdig tijdens mijn bezoek, maar kroop uit zijn schulp toen ik hem uitlegde waarvoor het poppetje was.

September 2019 Ik werd opnieuw gebeld door M over haar zoontje. X bleek contact te hebben met energieën/entiteiten die hem bepaalde dingen wilden doorgeven. Omdat hij gevoelig is, pikt hij die signalen op en voelt hij hun aanwezigheid aan. Dit is soms heel heftig voor hem. In een heel gesprek met moeder M en zoontje X heb ik uitleg kunnen geven over wat er aan de hand is. Daarnaast heb ik X geleerd hoe hij deze situaties aan kan pakken, zodat hij weet wat hij kan doen als hij opnieuw ‘bezoek’ krijgt.

Februari 2020 In deze maand werd ik opnieuw ingeschakeld, omdat X opnieuw verschijningen waarnam, die ditmaal te maken hadden met een actuele situatie waarbij mensen waren omgekomen. Dit beangstigde hem. Samen met X heb ik het ‘bezoek’ weggestuurd. De rust was terug.

Mei 2020 M appte mij in verband met een nieuwe ‘verschijning’ aan zoontje X. In meerdere telefoongesprekken hebben we de situatie besproken. Daarbij werd duidelijk dat X ook steeds beter kan duiden wat hij precies waarneemt en wat dat met hem doet. Hij voelt steeds beter aan of hij er bang voor ‘moet’ zijn of dat het alleen ‘lastig’ is. X kan dit soort situaties steeds zelfstandiger aanpakken en raakt er niet meer zo van uit zijn doen. Het is zelfs niet altijd bedreigend, maar soms omschrijft X het ook als ‘gezellig’. weer.

December 2020 Na een heel vervelende ervaring voor X heb ik hem geholpen/geleerd om beter te aarden. Dit maakt hem minder gevoelig voor ‘de andere wereld’. Door tips, informatie en begeleiding wordt X weerbaarder.

 

N en Z

September 2018 Ik kwam toevallig in gesprek met N over haar zoontje. Ik had al snel door dat Z ook ‘meer dingen’ zag. N heeft dit nagevraagd en bevestigd. Ze vroeg mij een keer te komen om uitleg te geven aan Z. Samen met Z en zijn moeder ben ik hun huis doorgegaan, waar inderdaad verschillende energieën/entiteiten aanwezig waren. Z. kon deze waarnemen, maar dacht dat ze alleen in zijn fantasie bestonden. Door ons gesprek/de uitleg kon hij het nu beter plaatsen. Z bleek ook overleden dieren aan te voelen.

Maart 2020 Ik kreeg door dat het niet zo goed ging met Z. Na contact met zijn moeder M werd dit bevestigd. Z zat niet goed in zijn vel. Op afstand heb ik alvast meerdere entiteiten naar buiten gestuurd. Toen ik bij hun huis aankwam kon ik ze definitief wegzenden. Een paar dagen later vertelde N dat het alweer veel beter ging met Z.