Ervaringen: pijn en stressgerelateerde klachten

April 2018: Een man meldde zicht met pijnklachten aan de knie. Hij was flink beperkt in zijn bewegingen hierdoor. Na enkele behandelingen verdween de pijn en kon hij de knie weer goed bewegen.

April 2019: Een vrouw kwam binnen met een pijnlijk been na een val van haar fiets. Ze was al naar de fysiotherapie geweest, maar dit had helaas nog niet tot  het gewenste resultaat geleid. Na een paar behandelingen verdween haar pijn.

April 2019: Een jonge jongen kwam bij mij in verband met pijn in zijn rechterlies, bij het lopen en voetballen. Twee behandelingen later kon hij weer probleemloos lopen en sporten.

Mei 2019: Een dame meldde zich met rugpijn, waardoor ze slecht kon slapen. Daarnaast had ze last van haar rechtervoet. Na twee behandelingen verdwenen beide pijnklachten.

Mei 2019: Vanwege slaapproblemen kwam een man bij mij terecht. Hij bleek last te hebben van zijn rug. Na twee behandelingen was hij klachtenvrij.

Mei 2019: Een mevrouw had pijnklachten in haar linkerhak en linkerschouder. Ze deed staand werk, dus dit was een ware belemmering voor haar dagelijks functioneren. Twee behandelingen verder kon ze haar werk weer moeiteloos volhouden en was de pijn verdwenen.

Mei 2019: Een vrouw met artrose vroeg om een pijnbehandeling. Ze had voornamelijk pijn aan haar handen en voeten. Dit laatste leverde veel ongemak op tijdens het lopen. Na twee behandelingen was mevrouw weer pijnvrij.

Juni 2019: Een vrouw meldde zich vanwege rode vlekken en bulten in haar nek en op de armen. Daarnaast had ze veel jeuk. Eén behandeling was voldoende om de rode vlekken en bulten te laten verdwijnen. Deze zelfde dame kwam februari 2021  opnieuw, nu vanwege pijnklachten aan haar heupen. Ook hier volstond één behandeling.

Januari 2020: Een vrouw kwam bij mij vanwege heftige rugpijn, ten gevolge van acute spit. Ze kon nauwelijks haar bed uitkomen en had veel last bij het zitten en liggen. Twee behandelingen waren voldoende om de pijnstillers te stoppen en weer beter te kunnen slapen.

Februari 2020: Een vrouw schakelde mij in in verband met hevige kiespijn. Na één behandeling was de pijn was weg.

 Juli 2020: Een man met artrose kwam bij mij vanwege zijn pijnlijke voeten. Lopen werd hierdoor problematisch. Twee behandelingen waren voldoende om de pijn weg te nemen.

Augustus 2020: Een man meldde zich bij mij vanwege migraineaanvallen en pijnklachten van rug, nek en schouder. Dit laatste zou veroorzaakt worden door een vroegere breuk in een rugwervel. Ik heb deze man vier keer behandeld. Zijn pijnklachten verdwenen. Ook de migraineaanvallen behoren tot het verleden.

Augustus 2020: Vanwege gewrichtspijn kwam een man bij mij terecht. Hij had pijn aan veel verschillende gewrichten, maar het meeste last van zijn benen, wat hem erg beperkte bij het lopen. Dit heb ik behandeld en de pijn verdween. Met tussenpozen van twee maanden is deze man herhaaldelijk bij mij geweest.
Bij de tweede behandeling meldde deze zelfde man knieklachten na een  misstap. Hij gebruikte ter ondersteuning een wandelstok. Ook dit heb ik meegenomen in de behandeling. Bij zijn volgende bezoek vertelde hij dat zijn kniepijn na een dag was verdwenen en dat hij weer zonder stok liep.

Januari 2021: Ik voelde aan dat X zich niet fit voelde. Ik heb mijn gevoel hierover met haar gedeeld. Het bleek te kloppen, ze had al langere tijd klachten. Op afstand heb ik haar energetisch behandeld. Met succes. Ze omschreef de verandering als: beter in haar vel zitten.

Februari 2021 De dame die ik een jaar eerder van haar kiespijn had afgeholpen, meldde zich opnieuw bij mij met dezelfde klachten. Na de behandeling was de pijn weg, maar ’s avonds kreeg ze toch opnieuw last. Ze heeft mij toen, op verzoek, een foto toegestuurd, zodat ik haar op afstand energetisch kon behandelen. Dit werkte: de pijn verdween en kwam niet meer terug.

0 Reviews

Write a Review